запам'ятайте / запишіть
повідомте, що ви знайшли інформацію
на сайті "Nezhin.cn.ua - Карта Ніжина"

SEO просування сайтів в інтернеті: сучасні практики

SEO просування дуже часто використовується брендами, які мають свій сайт в інтернеті. Послуга seo просування сайтів в інтернеті є комплексом заходів, спрямованих на поліпшення позицій сайту в пошуковій видачі. Ця процедура включає багато дій: створення стратегії, збір семантичного ядра, аналіз сайтів конкурентів і багато іншого. У цій статті ви дізнаєтесь про цілі сео просування, а також про сучасні практики просування.
 

Сео-просування: цілі


До основних цілей просування належать такі: залучення великого трафіку, підвищення кількості лідів (дзвінків та заявок), утримання відвідувачів на ресурсі бренду та збільшення цільової аудиторії.

Здійснювати просування сайтів у пошуковій системі можна за допомогою двох параметрів: позиції татрафік.

  1. Трафік. Ця стратегія включає збір максимально детального семантичного ядра. За допомогою цього способу ви зможете в рази збільшити приріст трафіку.
  2. Позиції. Даний параметр включає опрацювання конкретної частини запитів, при цьому спираючись на посадкові сторінки з ними.


Компанія SEO.UA зробить якісне просування, за допомогою якого ви зможете досягти перерахованих вище цілей.
 

Типи сео просування


Існує три типи сео просування: біле, сіре та чорне.

  1. Білий просування — це опрацювання проекту, що відповідає всім правилам пошукових систем. Цей метод включає в себе внутрішню оптимізацію сайту (у внутрішню оптимізацію входить усунення технічних помилок, опрацювання комерційних факторів ресурсу - ціни на продукцію, інформація про наявність товарів та інші, а також опрацювання юзабіліті для забезпечення зручності у використанні), зовнішню оптимізацію ресурсу та створення контенту на сайт (він має бути максимально корисним, унікальним) , структурованим та повним).
  2. При використанні сірого просування використовуються методи, які не заборонені, але й не вітаються пошуковими системами. Цей спосіб передбачає використання таких способів: покупка посилань для сайту та збільшення кількості ключових слів у контенті. Використовуючи такий метод, ви зможете швидко досягти бажаного результату від просування.
  3. Чорне сео є використання методів, які заборонені пошуковими системами, що в багатьох випадках може призвести до накладення санкцій на ресурс. При виборі даного типу сео використовуються такі методи: написання прихованих текстів, клоакінг, накрутка поведінкових факторів (використання роботів, які відвідують сайт і створюють імітацію дій реальних користувачів), свопінг та створення невидимих ​​посилань.  


Для просування сайтів найкраще використовувати білий метод сео просування.